ATTENTION

This FlexSim Community Forum is read-only. Please post any new questions, ideas, or discussions to our new community (we call it Answers) at https://answers.flexsim.com/. Our new Question & Answer site brings a modern, mobile-friendly interface and more focus on getting answers quickly. There are a few differences between how our new Q&A community works vs. a classic, threaded-conversation-style forum like the one below, so be sure to read our Answers Best Practices.


flexsim.com

Go Back   FlexSim Community Forum > FlexSim Software > Q&A
FAQ Downloads Calendar Search Mark Forums Read

Q&A Using Flexsim and building models

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-12-2012
naren nataraj naren nataraj is offline
Flexsim User
 
Join Date: Aug 2011
Location: INDIA
Posts: 28
Downloads: 20
Uploads: 0
Thanks: 36
Thanked 1 Time in 1 Post
Rep Power: 105
naren nataraj is on a distinguished road
Default How to retrieve a Flexsim model after it crashed

Hi

I was working on a Flexsim Model and it got crashed!!( I dont know why)
when I try to open the model again an Error message is displayed and the entire model was deleted..

The size of the .fsm file saved now shows as ZERO bytes..

Can someone please help me to retrieve the lost model... ??

I have attached the screen shot of the Error message below.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Flexsim_error_msg.JPG
Views:	101
Size:	7.1 KB
ID:	1618  
Reply With Quote
  #2  
Old 01-12-2012
Carsten Seehafer's Avatar
Carsten Seehafer Carsten Seehafer is offline
FlexSim Geek
 
Join Date: Oct 2008
Location: Ritterhude, Deutschland
Posts: 230
Downloads: 45
Uploads: 1
Thanks: 474
Thanked 320 Times in 143 Posts
Rep Power: 376
Carsten Seehafer has much to be proud ofCarsten Seehafer has much to be proud ofCarsten Seehafer has much to be proud ofCarsten Seehafer has much to be proud ofCarsten Seehafer has much to be proud ofCarsten Seehafer has much to be proud ofCarsten Seehafer has much to be proud ofCarsten Seehafer has much to be proud ofCarsten Seehafer has much to be proud of
Default

Hi Naren,

you can look after a .fsm!-file in your model folder (rename to .fsm). This is the previous saved model. The old .fsm is worthless...

greetings

Carsten
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Carsten Seehafer For This Useful Post:
naren nataraj (01-12-2012)
  #3  
Old 01-12-2012
naren nataraj naren nataraj is offline
Flexsim User
 
Join Date: Aug 2011
Location: INDIA
Posts: 28
Downloads: 20
Uploads: 0
Thanks: 36
Thanked 1 Time in 1 Post
Rep Power: 105
naren nataraj is on a distinguished road
Default

Hi Carsten

Thanks a lot for sharing that information.

Also I just found out that the local network here saves a backup of all files hourly.
And I got my model .fsm from its backup folder.

Thankyou
Naren
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to import 3ds model to flexsim? nie wuwei Q&A 1 07-21-2011 03:55 AM
Flexsim 5.02 crashed David Chan Installation 9 07-05-2010 06:04 AM
Flexsim HC demo model Bill Nordgren FlexSim HC: Product Announcements 10 06-03-2010 10:17 AM
Flexsim model disappears darlorex Q&A 2 02-13-2009 07:03 AM
"Graphic" crashed David Chan Q&A 1 12-17-2008 12:02 AM


All times are GMT -6. The time now is 11:59 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 1993-2018 FlexSim Software Products, Inc.