ATTENTION

This FlexSim Community Forum is read-only. Please post any new questions, ideas, or discussions to our new community (we call it Answers) at https://answers.flexsim.com/. Our new Question & Answer site brings a modern, mobile-friendly interface and more focus on getting answers quickly. There are a few differences between how our new Q&A community works vs. a classic, threaded-conversation-style forum like the one below, so be sure to read our Answers Best Practices.


flexsim.com

Go Back   FlexSim Community Forum > FlexSim Software > Wiki Articles
FAQ Downloads Calendar Search Mark Forums Read

Wiki Articles Instructional documents authored collectively by the Flexsim community

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #10  
Old 07-21-2008
Lin Jincong Lin Jincong is offline
Flexsim User
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 7
Downloads: 15
Uploads: 0
Thanks: 7
Thanked 5 Times in 4 Posts
Rep Power: 0
Lin Jincong is on a distinguished road
Default

I hope you guys can improve your compatibility/performance with the major manufacturers (ATi, Nvidia and Intel) since many students like me can't afford a extra high end graphics card for the sole purpose of running flexsim. Also, this problem was not well documented in the readme/help file which cause me to take some time to fix my problems. Maybe you guys can at least make this page more prominent because I'm sure that a lot of people besides me are facing this problem. Lastly, I hope my test results prove to be useful for many Ati users out there, I'll be adding in results of my old Redeon 9600 soon.


My desktop specs are as follows:
Core2Duo 6300
ATi Redeon X1950 Pro


Tested using official Catalyst driver 7.11-8.5
Compatibility mode off

- Only 7.11 works perfectly without compatibility mode. All newer versions exhibit artifacts and distortions.
- Apparently, the same artifacts were observed through all the newer catalyst, therefore I think if you guys manage to solve the bugs in 7.12, it should work fine all the way to 8.5.
- Strangely the "high performance" setting runs slower than "best quality".

Compatibility mode on

- Runs fine on all drivers but extremely laggy



Tested using Omega driver based on catalyst 7.12
Compatibility mode off

- Similar distortion problems as with catalyst 7.12

Compatibility mode on
- Runs fine but extremely laggy




Laptop specs as follows:
Thinkpad T61
Core2Duo 7300
Intel X3100

Tested using latest drivers from lenovo (as of 21 July 2008)
Compatibility mode off

- All objects displayed correctly with no artifacts but unable to click and select any of them.

Compatibility mode on
- Runs fine but extremely laggy
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Lin Jincong For This Useful Post:
AlanZhang (07-31-2008), Phil BoBo (05-01-2009)
 

Tags
optimus, sli

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 03:55 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 1993-2018 FlexSim Software Products, Inc.