ATTENTION

This FlexSim Community Forum is read-only. Please post any new questions, ideas, or discussions to our new community (we call it Answers) at https://answers.flexsim.com/. Our new Question & Answer site brings a modern, mobile-friendly interface and more focus on getting answers quickly. There are a few differences between how our new Q&A community works vs. a classic, threaded-conversation-style forum like the one below, so be sure to read our Answers Best Practices.


flexsim.com

Go Back   FlexSim Community Forum > FlexSim Software > Q&A
FAQ Downloads Calendar Search Mark Forums Read

Q&A Using Flexsim and building models

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-27-2014
Lucie Lerivrey Lucie Lerivrey is offline
Flexsim User
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 24
Downloads: 58
Uploads: 0
Thanks: 34
Thanked 5 Times in 5 Posts
Rep Power: 116
Lucie Lerivrey is on a distinguished road
Default Tools order in Tree

Hi,

I noticed a new option in the right-click menu of a treenode: edit>sort alphabetically. Actually I don't know if it's new, or if I just discovered it now

I wanted to use it to reorganize the Tools in the tree view, since FlexSim adds them as you create them, you somethimes don't find them at once.

However I would like to know if their order has any use for any pre-existing logic (using the rank number for example)? Or if I would need to update anything afterwards.

Thanks!
Reply With Quote
  #2  
Old 01-27-2014
Phil BoBo's Avatar
Phil BoBo Phil BoBo is offline
Flexsim Development
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 756
Downloads: 109
Uploads: 18
Thanks: 385
Thanked 1,483 Times in 525 Posts
Rep Power: 1172
Phil BoBo has a reputation beyond reputePhil BoBo has a reputation beyond reputePhil BoBo has a reputation beyond reputePhil BoBo has a reputation beyond reputePhil BoBo has a reputation beyond reputePhil BoBo has a reputation beyond reputePhil BoBo has a reputation beyond reputePhil BoBo has a reputation beyond reputePhil BoBo has a reputation beyond reputePhil BoBo has a reputation beyond reputePhil BoBo has a reputation beyond repute
Default

Some code presumes that the Tools folder is the first thing in your model so it needs to remain ranked #1, but I don't think anything is hard-coded to look for things at a certain rank within the Tools folder. You should be able to reorganize the contents of Tools without issue.

The only exception might be an open window that has something that is currently referencing something in the Tools folder by path with ranks. If you close all your windows and reopen them, then this shouldn't be an issue.
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Phil BoBo For This Useful Post:
Carsten Seehafer (01-27-2014), Lucie Lerivrey (01-27-2014)
  #3  
Old 01-27-2014
Lucie Lerivrey Lucie Lerivrey is offline
Flexsim User
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 24
Downloads: 58
Uploads: 0
Thanks: 34
Thanked 5 Times in 5 Posts
Rep Power: 116
Lucie Lerivrey is on a distinguished road
Default

Ok, thanks a lot!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
a problem about the black box functionality of visual tools oliver xie Q&A 4 10-11-2013 09:02 PM
Visual tools and changing tree positions Christian Norregaard Q&A 2 11-17-2011 08:47 AM
Problems about Input order and picking order Fernando Fan Q&A 8 06-10-2011 03:55 AM
Colors in Tree luis quinones Q&A 2 08-18-2010 08:43 AM
Tools for ojbect connect to network node KelvinHo Q&A 6 04-24-2008 08:37 AM


All times are GMT -6. The time now is 05:02 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 1993-2018 FlexSim Software Products, Inc.