ATTENTION

This FlexSim Community Forum is read-only. Please post any new questions, ideas, or discussions to our new community (we call it Answers) at https://answers.flexsim.com/. Our new Question & Answer site brings a modern, mobile-friendly interface and more focus on getting answers quickly. There are a few differences between how our new Q&A community works vs. a classic, threaded-conversation-style forum like the one below, so be sure to read our Answers Best Practices.


flexsim.com

Go Back   FlexSim Community Forum > FlexSim Software > Gripes and Goodies
FAQ Downloads Calendar Search Mark Forums Read

Gripes and Goodies Software problems and suggestions

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 06-12-2012
Lucie Lerivrey Lucie Lerivrey is offline
Flexsim User
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 24
Downloads: 58
Uploads: 0
Thanks: 34
Thanked 5 Times in 5 Posts
Rep Power: 111
Lucie Lerivrey is on a distinguished road
Default TimeTables and States

Hello!

I am having a problem with the time tables and defining the state I want the downobject to be in.
In the image, you can see that in the time table options, the only state proposed is Idle. Since I need the transporter to be in "on Break" and in "change over", I put the number corresponding to those states in the table.
If I create other states, they don't appear in this option either. How can I work around this?

Then, when running the model, the statistics in the pie chart appear as state31 and state35 whereas in the dashboard they are fine. This is not so critical because the numbers are ok, but it would be more convenient for the states to appear correctly.


Thank you very much!
Lucie
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	timetables.jpg
Views:	166
Size:	20.6 KB
ID:	1804  
Attached Files
File Type: fsm timetablemodel.fsm (41.2 KB, 134 views)
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Lucie Lerivrey For This Useful Post:
Jörg Vogel (06-12-2012)
  #2  
Old 06-12-2012
Matt Long Matt Long is offline
FlexSim Development
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 66
Downloads: 37
Uploads: 29
Thanks: 2
Thanked 150 Times in 40 Posts
Rep Power: 185
Matt Long is a glorious beacon of lightMatt Long is a glorious beacon of lightMatt Long is a glorious beacon of lightMatt Long is a glorious beacon of lightMatt Long is a glorious beacon of light
Default

Some of the states are no longer used in version 6.0. You can still set the states and use them, they just don't show up in the tree.

As for getting the State Pie Chart on your transporter to display properly, you can manually edit the names of states 31 and 35 in the tree.

I'm not sure how to get the drop down menu to update states.
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Matt Long For This Useful Post:
Jörg Vogel (06-12-2012), Lucie Lerivrey (06-14-2012)
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Importing Timetables/Shift Patterns into Flexsim from Excel Daniel Braund Q&A 2 08-19-2011 03:00 AM
Timetables & MTEI in Flexsim 5.04 michaelsmith Gripes and Goodies 2 02-10-2011 11:09 AM
Scheduled_down and Waiting_for_operator states Markus Bans Q&A 1 05-05-2009 11:48 AM
Multiprocessor states and MTBF Markus Bans Q&A 1 03-30-2009 01:34 AM
Flow items with states AlanZhang Q&A 16 11-30-2007 10:32 AM


All times are GMT -6. The time now is 11:03 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 1993-2018 FlexSim Software Products, Inc.