ATTENTION

This FlexSim Community Forum is read-only. Please post any new questions, ideas, or discussions to our new community (we call it Answers) at https://answers.flexsim.com/. Our new Question & Answer site brings a modern, mobile-friendly interface and more focus on getting answers quickly. There are a few differences between how our new Q&A community works vs. a classic, threaded-conversation-style forum like the one below, so be sure to read our Answers Best Practices.


flexsim.com

Go Back   FlexSim Community Forum > FlexSim Software > Q&A
FAQ Downloads Calendar Search Mark Forums Read

Q&A Using Flexsim and building models

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 05-16-2012
Jens Mühlheimer Jens Mühlheimer is offline
Flexsim User
 
Join Date: Jul 2008
Location: Stuttgart, Germany
Posts: 140
Downloads: 8
Uploads: 0
Thanks: 40
Thanked 35 Times in 27 Posts
Rep Power: 171
Jens Mühlheimer will become famous soon enoughJens Mühlheimer will become famous soon enough
Default Make Flexsim wait

Hello,

another problem with generating reports. Because I write several information in different excel files, respectively close one file and open another one. I sometimes get the following error:



My Flexscript code is fine, I don't run into problems if I'm in debugging mode and go through the code step-by-step.

Is there a possibility to make Flexsim wait for x seconds until the next line of code is processed?
A dirty walk-around would be to include complicated calculations in a loop or writing a dummy globaltable, but I want something fancy

Does somebody have an idea?

Thanks in advance!
Jens
Reply With Quote
  #2  
Old 05-16-2012
Jason Lightfoot Jason Lightfoot is offline
Flexsim Consultant
 
Join Date: Aug 2007
Location: Somerset, UK
Posts: 719
Downloads: 20
Uploads: 0
Thanks: 123
Thanked 953 Times in 446 Posts
Rep Power: 771
Jason Lightfoot has a reputation beyond reputeJason Lightfoot has a reputation beyond reputeJason Lightfoot has a reputation beyond reputeJason Lightfoot has a reputation beyond reputeJason Lightfoot has a reputation beyond reputeJason Lightfoot has a reputation beyond reputeJason Lightfoot has a reputation beyond reputeJason Lightfoot has a reputation beyond reputeJason Lightfoot has a reputation beyond reputeJason Lightfoot has a reputation beyond reputeJason Lightfoot has a reputation beyond repute
Default

If you don't mind C think you can use the sleep() command.
Reply With Quote
  #3  
Old 05-21-2012
Jens Mühlheimer Jens Mühlheimer is offline
Flexsim User
 
Join Date: Jul 2008
Location: Stuttgart, Germany
Posts: 140
Downloads: 8
Uploads: 0
Thanks: 40
Thanked 35 Times in 27 Posts
Rep Power: 171
Jens Mühlheimer will become famous soon enoughJens Mühlheimer will become famous soon enough
Default

Hi Jason, thanks for the advice, but I kind of mind C
If it's possible I'd like to stay with Flexscript.
Reply With Quote
  #4  
Old 05-21-2012
Steven Hamoen's Avatar
Steven Hamoen Steven Hamoen is offline
Talumis, Flexsim Distributor, The Netherlands
 
Join Date: Aug 2007
Location: Soest, NL
Posts: 854
Downloads: 43
Uploads: 0
Thanks: 391
Thanked 661 Times in 379 Posts
Rep Power: 682
Steven Hamoen has a reputation beyond reputeSteven Hamoen has a reputation beyond reputeSteven Hamoen has a reputation beyond reputeSteven Hamoen has a reputation beyond reputeSteven Hamoen has a reputation beyond reputeSteven Hamoen has a reputation beyond reputeSteven Hamoen has a reputation beyond reputeSteven Hamoen has a reputation beyond reputeSteven Hamoen has a reputation beyond reputeSteven Hamoen has a reputation beyond reputeSteven Hamoen has a reputation beyond repute
Default

maybe take a look at setmessageloopsleep. I'm not sure how to use it exactly but maybe it can help you.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Container Terminal Operation - trucks wait area Preethi Sivaramakrishnan Tips and Tricks 7 01-04-2012 11:48 PM
How to make a FR travel? dalin cai User Development 3 10-10-2011 11:52 PM
Batching, max wait time Chieng Kai Seng Q&A 27 08-29-2011 10:12 PM
Call Two operators for Repair but wait until both are available Brandon Peterson Tips and Tricks 6 10-15-2008 01:12 PM
How to make a subroutine? Enver Burak KORCAK Q&A 1 08-18-2008 08:30 AM


All times are GMT -6. The time now is 02:18 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 1993-2018 FlexSim Software Products, Inc.