ATTENTION

This FlexSim Community Forum is read-only. Please post any new questions, ideas, or discussions to our new community (we call it Answers) at https://answers.flexsim.com/. Our new Question & Answer site brings a modern, mobile-friendly interface and more focus on getting answers quickly. There are a few differences between how our new Q&A community works vs. a classic, threaded-conversation-style forum like the one below, so be sure to read our Answers Best Practices.


flexsim.com

Go Back   FlexSim Community Forum > FlexSim Software > Gripes and Goodies
FAQ Downloads Calendar Search Mark Forums Read

Gripes and Goodies Software problems and suggestions

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-13-2013
FlorianK's Avatar
FlorianK FlorianK is offline
Flexsim User
 
Join Date: Jan 2011
Location: Erfurt, Germany
Posts: 27
Downloads: 10
Uploads: 0
Thanks: 16
Thanked 3 Times in 3 Posts
Rep Power: 110
FlorianK is on a distinguished road
Default Changes in model are not stored

Hello Community,

a strange behaviour occured on my FlexSim.

It more and more happens, that changes on the model are not stored and have no effect on the model.

For example:

I'm changing some code on a trigger. I'm appling, press the okay button, reset the model and make it run. The model behavior is like bevor the cose change.

When I'm looking in the code, the change is there.

When I'm saving the model, closing it and reopen it, in the trigger I find the old status of code.

Have any one an idea what this could be caused by? It is really slowing down my work :-(

Greetings from CZ,
FlorianK
Reply With Quote
  #2  
Old 09-13-2013
Cameron Pluim Cameron Pluim is offline
Steelcase, Inc.
 
Join Date: Apr 2012
Location: MI
Posts: 30
Downloads: 27
Uploads: 11
Thanks: 5
Thanked 34 Times in 20 Posts
Rep Power: 115
Cameron Pluim will become famous soon enoughCameron Pluim will become famous soon enough
Default

FlorianK,

Make sure that you are pressing apply on the properties window of the object that holds the code. The code needs to be applied in the code editor window first as well as in the properties window of the object in order to be applied to the model. If the properties window of the object is closed, you do not need to open it up and press apply, it will apply itself.
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Cameron Pluim For This Useful Post:
mefhsmflexsimbr (09-15-2013), RalfGruber (09-13-2013)
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Gray Model View (3D) of loaded Model - Flexsim 7 Beta Jörg Vogel Tips and Tricks 2 09-22-2013 03:14 AM
Database Stored Procedures AJ Bobo Tips and Tricks 0 11-04-2010 03:09 PM


All times are GMT -6. The time now is 04:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 1993-2018 FlexSim Software Products, Inc.