ATTENTION

This FlexSim Community Forum is read-only. Please post any new questions, ideas, or discussions to our new community (we call it Answers) at https://answers.flexsim.com/. Our new Question & Answer site brings a modern, mobile-friendly interface and more focus on getting answers quickly. There are a few differences between how our new Q&A community works vs. a classic, threaded-conversation-style forum like the one below, so be sure to read our Answers Best Practices.


flexsim.com

Go Back   FlexSim Community Forum > FlexSim Software > Q&A
FAQ Downloads Calendar Search Mark Forums Read

Q&A Using Flexsim and building models

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 05-28-2008
KelvinHo KelvinHo is offline
Flexsim User
 
Join Date: Jan 2008
Location: Hong Kong
Posts: 129
Downloads: 18
Uploads: 1
Thanks: 44
Thanked 23 Times in 7 Posts
Rep Power: 169
KelvinHo will become famous soon enough
Default New view setting

Hi,

Once I close a view then re-open it, the new view window setting will be reseted, which "Show connection", "show name and stat" etc function is on which cause the new view window appear slowly.

Can I set the basic setting before I open the new view window or save the previous view setting for the new view window?

Kelvin
Reply With Quote
  #2  
Old 05-29-2008
Lolke Koopmans's Avatar
Lolke Koopmans Lolke Koopmans is offline
Talumis, Flexsim Distributor, The Netherlands
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 42
Downloads: 21
Uploads: 0
Thanks: 24
Thanked 14 Times in 10 Posts
Rep Power: 161
Lolke Koopmans is on a distinguished road
Default

Yes, you can sevae the default window settings. See the menu in the left of the window / view settings / more settings. Here is a button 'Save as default. Don't forget to close the left-menu bar before saving. You can do this for the ortho and the perspective.
Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to Lolke Koopmans For This Useful Post:
KelvinHo (05-29-2008), Pablo Concha (05-29-2008), Steven Hamoen (05-29-2008)
  #3  
Old 05-29-2008
KelvinHo KelvinHo is offline
Flexsim User
 
Join Date: Jan 2008
Location: Hong Kong
Posts: 129
Downloads: 18
Uploads: 1
Thanks: 44
Thanked 23 Times in 7 Posts
Rep Power: 169
KelvinHo will become famous soon enough
Default

Thx Lolke. This exactly solves my problem
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
The nodes in active view tree don't have unique names. Tom David Gripes and Goodies 7 01-31-2013 07:01 AM
Setting the side offset for all nodes in the model Brandon Peterson Tips and Tricks 0 04-28-2008 11:15 AM
Get view reference AlanZhang Q&A 3 03-13-2008 08:51 AM
Setting the number of operators Sung Kim Q&A 4 02-05-2008 12:31 PM
Unable to move the view by left-click dragging? Regan Blackett Tips and Tricks 0 08-03-2007 10:01 AM


All times are GMT -6. The time now is 03:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 1993-2018 FlexSim Software Products, Inc.