ATTENTION

This FlexSim Community Forum is read-only. Please post any new questions, ideas, or discussions to our new community (we call it Answers) at https://answers.flexsim.com/. Our new Question & Answer site brings a modern, mobile-friendly interface and more focus on getting answers quickly. There are a few differences between how our new Q&A community works vs. a classic, threaded-conversation-style forum like the one below, so be sure to read our Answers Best Practices.


flexsim.com

Go Back   FlexSim Community Forum > FlexSim Software > Q&A
FAQ Downloads Calendar Search Mark Forums Read

Q&A Using Flexsim and building models

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-04-2016
carlo timossi
Guest
 
Posts: n/a
Downloads: 1
Uploads: 0
Default Adding a tab to a tabcontrol into a GUI

Hi guys. I'm trying to add a tab to a GUI of an object: I'm using the approach of copying from Window, but I don't know why when I've copied a tab of the tabcontrol, then changed the name, before making the changes inside the new tab, after pressing F5 to refresh the view the new tab disappears. What goes wrong?
Actually I'm using the FlexSim Version 7.5.2.
Thanks very much in advance for your support.
Reply With Quote
  #2  
Old 04-04-2016
sagar bolisetti's Avatar
sagar bolisetti sagar bolisetti is offline
Flexsim User
 
Join Date: Aug 2013
Location: Hyderabad,India
Posts: 160
Downloads: 145
Uploads: 0
Thanks: 124
Thanked 99 Times in 63 Posts
Rep Power: 148
sagar bolisetti is a jewel in the roughsagar bolisetti is a jewel in the roughsagar bolisetti is a jewel in the roughsagar bolisetti is a jewel in the rough
Default

Hi Carlo,

Try using refreshview() and windowshow() command.I searched in this forum and found some more information for doing it.

https://healthcare.flexsim.com/commu...ad.php?p=11807
https://healthcare.flexsim.com/commu...ead.php?t=1680
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to sagar bolisetti For This Useful Post:
carlo timossi (04-06-2016)
  #3  
Old 04-04-2016
Jason Lightfoot Jason Lightfoot is offline
Flexsim Consultant
 
Join Date: Aug 2007
Location: Somerset, UK
Posts: 719
Downloads: 20
Uploads: 0
Thanks: 123
Thanked 953 Times in 446 Posts
Rep Power: 771
Jason Lightfoot has a reputation beyond reputeJason Lightfoot has a reputation beyond reputeJason Lightfoot has a reputation beyond reputeJason Lightfoot has a reputation beyond reputeJason Lightfoot has a reputation beyond reputeJason Lightfoot has a reputation beyond reputeJason Lightfoot has a reputation beyond reputeJason Lightfoot has a reputation beyond reputeJason Lightfoot has a reputation beyond reputeJason Lightfoot has a reputation beyond reputeJason Lightfoot has a reputation beyond repute
Default

If your tabcontrol builds the tabs using a pagelist then you should add a path to your tab to that list or delete the pages pointer to the pagelist. If you don't use the pagelist then you'll have all the tabs but you won't get updates to the pages.
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Jason Lightfoot For This Useful Post:
carlo timossi (04-06-2016), Sebastian Hemmann (04-05-2016)
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Adding textures Sebastian Hemmann Gripes and Goodies 1 12-14-2015 03:45 PM
Adding some Collision Spheres Sebastian Hemmann Q&A 3 02-14-2011 07:30 AM
Adding a Line Trend in the GUI JMEngelhart Tips and Tricks 1 03-08-2010 04:04 AM
adding a node to a group Frank Janssen Q&A 2 02-08-2010 09:34 AM
adding a button on the tool bar Pablo Concha Q&A 4 09-13-2007 10:46 AM


All times are GMT -6. The time now is 01:56 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 1993-2018 FlexSim Software Products, Inc.