ATTENTION

This FlexSim Community Forum is read-only. Please post any new questions, ideas, or discussions to our new community (we call it Answers) at https://answers.flexsim.com/. Our new Question & Answer site brings a modern, mobile-friendly interface and more focus on getting answers quickly. There are a few differences between how our new Q&A community works vs. a classic, threaded-conversation-style forum like the one below, so be sure to read our Answers Best Practices.


flexsim.com

Go Back   FlexSim Community Forum > FlexSim Software > Q&A
FAQ Downloads Calendar Search Mark Forums Read

Q&A Using Flexsim and building models

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03-24-2016
carlo timossi
Guest
 
Posts: n/a
Downloads: 1
Uploads: 0
Default Upgrade of a user library from the version 7.5.2 to 7.7.2 of FlexSim

Hi guys, I've a problem with my user library developped some time ago with a previous version of FlexSim. At the moment I'm using the FlexSim version 7.7.2 and I've seen that if I try to load my library into a model, the hour glass cursor appears and continues staying up for an indefinite time, whereas if I load the library in FlexSim Version 7.5.2 there is no problem. What can I do? Do I have to download the dll maker for FlexSim 7.7.2 and re-building all?
Thank You very much in advance for Your support.
Reply With Quote
  #2  
Old 03-25-2016
Steven Hamoen's Avatar
Steven Hamoen Steven Hamoen is offline
Talumis, Flexsim Distributor, The Netherlands
 
Join Date: Aug 2007
Location: Soest, NL
Posts: 854
Downloads: 43
Uploads: 0
Thanks: 391
Thanked 661 Times in 379 Posts
Rep Power: 678
Steven Hamoen has a reputation beyond reputeSteven Hamoen has a reputation beyond reputeSteven Hamoen has a reputation beyond reputeSteven Hamoen has a reputation beyond reputeSteven Hamoen has a reputation beyond reputeSteven Hamoen has a reputation beyond reputeSteven Hamoen has a reputation beyond reputeSteven Hamoen has a reputation beyond reputeSteven Hamoen has a reputation beyond reputeSteven Hamoen has a reputation beyond reputeSteven Hamoen has a reputation beyond repute
Default

Yes download the lastest version of the DLL maker and rebuild your library (or replace the flexsimcontent folder ) You can also download the SDK and take the flexsimcontent folder from there (I think)
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Steven Hamoen For This Useful Post:
carlo timossi (03-25-2016), vivek dubey (04-07-2016)
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
User Library installation Lucas Klein Q&A 1 03-11-2016 04:28 PM
How to embed 3D shapes within a user library Axel Kohonen Tips and Tricks 0 10-15-2015 04:43 AM
Moving folders with user commands when installing from a user library Axel Kohonen Tips and Tricks 1 10-01-2015 12:05 AM
Pulling Object User Library shashanktrivedi Q&A 1 06-09-2011 10:16 AM
How to add objects to user library in V 5 Sebastian Hemmann Q&A 4 10-06-2010 04:43 AM


All times are GMT -6. The time now is 01:00 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 1993-2018 FlexSim Software Products, Inc.