ATTENTION

This FlexSim Community Forum is read-only. Please post any new questions, ideas, or discussions to our new community (we call it Answers) at https://answers.flexsim.com/. Our new Question & Answer site brings a modern, mobile-friendly interface and more focus on getting answers quickly. There are a few differences between how our new Q&A community works vs. a classic, threaded-conversation-style forum like the one below, so be sure to read our Answers Best Practices.


flexsim.com

Go Back   FlexSim Community Forum > FlexSim Software > Q&A
FAQ Downloads Calendar Search Mark Forums Read

Q&A Using Flexsim and building models

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03-09-2012
michaelmoos michaelmoos is offline
Flexsim User
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 2
Downloads: 2
Uploads: 0
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Rep Power: 0
michaelmoos is on a distinguished road
Unhappy Flexsim Chart Time Plot of a label

I have a Queue with a label that defines the currently used area of the queue (not all items use the same amount of space). I am able to see the history of the used area using a Recorder. But I can not export the data or the plot for further usage. Is there a possibility?
Reply With Quote
  #2  
Old 03-09-2012
Sebastian Hemmann's Avatar
Sebastian Hemmann Sebastian Hemmann is offline
Flexsim User
 
Join Date: Sep 2009
Location: Braunschweig (Germany)
Posts: 439
Downloads: 52
Uploads: 0
Thanks: 472
Thanked 217 Times in 154 Posts
Rep Power: 317
Sebastian Hemmann is a splendid one to beholdSebastian Hemmann is a splendid one to beholdSebastian Hemmann is a splendid one to beholdSebastian Hemmann is a splendid one to beholdSebastian Hemmann is a splendid one to beholdSebastian Hemmann is a splendid one to beholdSebastian Hemmann is a splendid one to behold
Default

It is possible to log your data in a table and changing the size of table with using:

settablesize();
addtablerow();


and so on. This table you can export for further using data.

You even can have a look in tree to find data in your recorder. I had a look but didn´t found what you´re searching.
Maybe anybody else got an idea, if this is what you´re looking for?
__________________
Hemmi

Last edited by Sebastian Hemmann; 03-09-2012 at 08:03 AM.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Sebastian Hemmann For This Useful Post:
michaelmoos (03-13-2012)
  #3  
Old 03-13-2012
michaelmoos michaelmoos is offline
Flexsim User
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 2
Downloads: 2
Uploads: 0
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Rep Power: 0
michaelmoos is on a distinguished road
Default

Thank you for your answer. I don't know how to log data in a table but I found out, that if I change the Output type of my recorder from Graph to Table, I can export the data in the Output tab (with 'further usage' I meant outside Flexsim).
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to michaelmoos For This Useful Post:
Sebastian Hemmann (03-13-2012)
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pie Chart Trouble Gutirallo Tips and Tricks 0 03-08-2012 12:19 PM
Creating a stacked bar chart for the states of multiple objects Kris Geisberger Tips and Tricks 6 08-11-2011 09:40 PM
Questions concerning table, chart and excel Hao Zhou Q&A 0 05-19-2011 05:21 AM
Exporting From Flexsim Chart michaelsmith Q&A 1 10-07-2009 11:53 AM
how can i draw 3d data chart in flexsim? LINWEIXU Q&A 1 09-11-2009 08:21 AM


All times are GMT -6. The time now is 02:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 1993-2018 FlexSim Software Products, Inc.