ATTENTION

This FlexSim Community Forum is read-only. Please post any new questions, ideas, or discussions to our new community (we call it Answers) at https://answers.flexsim.com/. Our new Question & Answer site brings a modern, mobile-friendly interface and more focus on getting answers quickly. There are a few differences between how our new Q&A community works vs. a classic, threaded-conversation-style forum like the one below, so be sure to read our Answers Best Practices.


flexsim.com

Go Back   FlexSim Community Forum > FlexSim Software > Flexsim Student Forum
FAQ Downloads Calendar Search Mark Forums Read

Flexsim Student Forum Forum for discussion for Flexsim Students using the Flexsim Textbook.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 06-13-2015
Ismail Benabicha
Guest
 
Posts: n/a
Downloads: 0
Uploads: 0
Default Source with several items

Hi,

I'm trying to model a mini-factory on Flexsim. My factory produces 3 different type of cylinders (3 different colors). The problem i'm facing is that i don't know how to tune all the production line in accordance with the first line. ( For example i want when the 'client 1' orders a 'red' cylinder, all the the suppliers of the model provide "red" parts and the same for the 2 other types of cylinders)

I hope that i've explained the problem properly.

Thanks for your help.

Greetings,

Ismail
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Flexsim Source problems.jpg
Views:	539
Size:	171.3 KB
ID:	2878  
Reply With Quote
  #2  
Old 06-14-2015
Jörg Vogel's Avatar
Jörg Vogel Jörg Vogel is offline
Flexsim User
 
Join Date: Sep 2007
Location: Hannover, Germany
Posts: 643
Downloads: 35
Uploads: 0
Thanks: 802
Thanked 665 Times in 410 Posts
Rep Power: 638
Jörg Vogel has a reputation beyond reputeJörg Vogel has a reputation beyond reputeJörg Vogel has a reputation beyond reputeJörg Vogel has a reputation beyond reputeJörg Vogel has a reputation beyond reputeJörg Vogel has a reputation beyond reputeJörg Vogel has a reputation beyond reputeJörg Vogel has a reputation beyond reputeJörg Vogel has a reputation beyond reputeJörg Vogel has a reputation beyond reputeJörg Vogel has a reputation beyond repute
Default

Hello Ismail,

you can store in the trigger or function, wherein you change the attributes of the created items, the settings into labels in an object. You use these labels in the creation of the items for the other sources.

Jörg
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Jörg Vogel For This Useful Post:
Ismail Benabicha (06-15-2015), sagar bolisetti (06-15-2015)
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pull From Source Ryan Haferbecker Q&A 1 02-10-2012 05:24 PM
how to set the data of the source west zhang Q&A 4 12-05-2011 01:14 AM
Source Produce items at the start of each weekday.. naren nataraj Q&A 5 11-21-2011 11:58 PM
SOURCE and SINK naveenkumar Tips and Tricks 1 11-08-2011 01:55 AM
Operator not unloading items before picking up priority items Howe Chiat Cheng Q&A 2 05-28-2008 02:05 AM


All times are GMT -6. The time now is 11:55 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 1993-2018 FlexSim Software Products, Inc.