FlexSim Community Forum

FlexSim Community Forum (https://archive.flexsim.com/index.php)
-   Gripes and Goodies (https://archive.flexsim.com/forumdisplay.php?f=115)
-   -   Average Stay Time error in Rack by display in dashboard (https://archive.flexsim.com/showthread.php?t=2195)

Peppino 06-07-2012 06:37 AM

Average Stay Time error in Rack by display in dashboard
 
1 Attachment(s)
Hi,
i want to show Average Staytime in the dashboard calculated over multiple Average Staytimes. But the rack staytime is not working, seen in picture.
But when i display only the Average Staytime from the rack it is working. The "Fertigteilager" ist the rack.

What is wrong here?

Matt Long 06-07-2012 04:03 PM

I am able to display the rack's average stay time along side others without any problems. Can you post your model?

Peppino 06-08-2012 02:51 AM

1 Attachment(s)
Here you get it!

Sorry, all description is in german. The "Fertigteillager" is the rack. :)

The Problem is only when i group them.

Peppino 06-08-2012 08:09 AM

I gave more attention to the error.
The is obviously something wrong in the table, all numbers are one row slipped up.

So, the average staytime is not the right, it´s only the first figure in the report.

Looks like a BUG.

Matt Long 06-08-2012 02:18 PM

Correct. This is a bug. I have spoken to the developers and it is now on a list to get fixed. Turns out if you set your combined graph up to display as a bar chart, it has the right numeric values, unfortunately, the whole chart gets all bunch up and impossible to read once you run the model... Guess that's two bugs to fix... Thanks!

Peppino 06-09-2012 03:35 AM

Like to happen :D

Thanks!


All times are GMT -6. The time now is 10:47 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 1993-2018 FlexSim Software Products, Inc.