FlexSim Community Forum

FlexSim Community Forum (https://archive.flexsim.com/index.php)
-   FlexSim HC: Product Announcements (https://archive.flexsim.com/forumdisplay.php?f=131)
-   -   Flexsim HC demo model (https://archive.flexsim.com/showthread.php?t=1241)

Bill Nordgren 02-16-2010 04:27 PM

Flexsim HC demo model
 
I have added a new Flexsim HC demo model to the downloads section of the forum. Here is the link:
http://www.flexsim.com/community/for...hp?do=cat&id=1

Let me know what you think!

Tom David 02-17-2010 04:03 AM

Bill,

I will send you a mail with my feedback.

But the first impression on the model is good. Great Job!

Nico Zahn 02-17-2010 06:20 AM

Flexsim HC Demo
 
Hi, I tried to download the new (becuase with my old HC 1.0 Demo it is not working) HC Demo but the link you are sending by mail seems to be broken.... :eek:

Bill Nordgren 02-17-2010 10:14 AM

I just realized that this model will not run in the Demo version. We will need to fix that.

Joris van Balkom 06-02-2010 02:55 AM

Good day,

In the past few months i've been working on a model in Flexsim HC. Now i want to run it in the Demo Version of HC, but it keeps giving me errors that i can't open it because to many objects are placed in the model. Well i think this is the same problem that you meantion here so i wanted to ask if you already fixed it? and if it was a model type problem or a problem in flexsim HC itself?

Greets,

Joris

Bill Nordgren 06-02-2010 07:39 AM

Do you have the latest demo version? This was a problem in the past, but it should be fixed in the latest demo version.

Joris van Balkom 06-02-2010 08:14 AM

Well i'm using full version Flexsim HC 2.703 from 16 april. It's the full version but i need to run it without a licence key.

Bill Nordgren 06-02-2010 10:26 AM

Download the latest version. Should be version 2.75

Joris van Balkom 06-03-2010 08:01 AM

Hi Bill,

I have installed Flexsim 2.75. But when i want to work without key i keep getting the error that model size is reached and that all my area's allready excists. After the errors i can run the model but the patiƫnts don't go anywhere because the area's don't excist. Don't know what to do now?

Greet Joris

Bill Nordgren 06-03-2010 09:32 AM

We will have this fixed today. I will let you know when a new download is ready.

Bill Nordgren 06-03-2010 10:17 AM

The new download is ready. If you want to open larger models for evaluation with Flexsim HC then you must download the latest version from the website dated today.


All times are GMT -6. The time now is 07:31 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 1993-2018 FlexSim Software Products, Inc.