FlexSim Community Forum

FlexSim Community Forum (https://archive.flexsim.com/index.php)
-   Flexsim Student Forum (https://archive.flexsim.com/forumdisplay.php?f=135)
-   -   Importing Solidworks Files (https://archive.flexsim.com/showthread.php?t=3077)

Ismail Benabicha 06-12-2015 01:20 AM

Importing Solidworks Files
 
1 Attachment(s)
Hi,

When i import files that i have created on Solidworks, i have a display problem concerning my item as you can see in the attachment. So, on the simulation the item is floating over the processor and it's not on it.

Any help for this issue would be appreciated.

Thank you.

Greetings,

Ismail.

sagar bolisetti 06-12-2015 03:10 AM

Hello ismail,

Convert the file from Solid works into a Format that Flexsim can recognize. After conversion and exporting your file, make sure it is in the correct location and scale so that it will appear inside of your yellow selection box in Flexsim.Please refer in the user manual "shape factors" that explains how to fit your shape into the yellow box.

arunkrmahadeva 06-12-2015 03:18 AM

Hello Ismail,

You can use the setloc() command inside the on entry trigger of the processor to adjust the position of the flow item processed by the processor.

Regards,

Arun


All times are GMT -6. The time now is 11:48 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 1993-2018 FlexSim Software Products, Inc.